Naslovna
O nama
Usluge
Reference
Naši Principali
Naši programi
Radionice za obuku
Kompletno rešenje
Kontakt
 


 


 

 

 

 
 
Naslovna     e-mail  
 
 Naši Principali
 
 
 

Kooperacija
zajedno smo jači

Yunix nastoji da korisnicima svojih usluga obezbedi vrhunski kvalitet u svim oblastima infomatike, stoga razvijamo partnerske odnose sa kvalitetnim svetskim i domaćim firmama.
Dobar operativni sistem, dobra baza podataka, sigurnost sistema i tehnologije zaštite čine podlogu za primenu dobrih rešenja.

Oracle
 
 Najveći proizvođač sistema baza podataka i razvojih alata

Definitivni pobednik na polju sistema baza podataka, Oracle je istovremeno lider u razvoju i oslonac stabilnog poslovnog informacionog sistema... » detaljnije »

 
Novell
 
 Novo lice starih poznanika

Dobar informacinoni sistem počinje od temelja, dobrog i stabilnog operativnog sistema. Novell je prva velika svetska kompanija koja je težište svog poslovanja stavila na Open Source tehnologiju, preuzimajući na sebe da poslovnom svetu ponudi podršku, neophodnu za šire prihvatanje otvorenih sistema... » detaljnije »

 
Suse Linux
 
 Novo lice starih poznanika

SuSe je kompanija, koja je među prvima prepoznala potencijale otvorenih operativnih sistema, te je u tom smislu može se slobodno reći bila jedan od lidera razvoja Linuxa. Pravilno procenjujući sve koristi udruživanja sa firmama slične orijentacije sada posluje u skopu kompanije Novell, sa maksimalno zaokruženom ponudom operativnih sistema po meri korisnika najrazličitijih profila i zahteva... » detaljnije »

 
Computer Associates
 
 Sigurnost, kontrola, zaštita i još ponešto

Backup/Restore, intrusion detection, anti virus, total control, management. Provereni i pouzdani proizvodi, kvalitetna podrška... » detaljnije »